Dustin Business Suite, Clarion Hotel Sign. 500 m Tukholman päärautatieasemalta. Clarion Hotel Sign avaa työtilat IT-asiantuntijan Dustinin kanssa. Työtila tarjoaa 15viimeisen päälle varustettua työpaikkaa turvallisessa ympäristössä niille joilla ei ole mahdollisuutta työskennellä kotona tai työpaikkansa toimistossa.

Dustin Business Suite tarjoaa asiakkaille pääsyn täysin varustettuihin työpisteisiin joissa on Dustinin omien tuotemerkkien tuotteita. Siellä on isot näytöt, hiiret, tulostimet ja WIFI.

Työpisteiden suunnittelun takana on Götessons. Yritys, joka on pitkään liputtanut ergonomisen, mukavan ja tyylikkään sisustuksen puolesta. Tuntuu erittäin mielenkiintoiselta työskennellä Dustinin ja Clarion Hotel Signin kanssa.

Ergonominen ja ispiroiva työympäristö osuu juuri tähän aikaan. Tällaiset työympäristöt ovat erityisen tärkeitä sekä se että niitä voidaan tarjota kohtaamispaikoina, kertoo Götessonin markkinointipäällikkö Jessica Carlstein.

15 työpistettä mahtuu75 neliömetrille. Jokaisen työpaikan välillä on vähintään kaksi metriä tilaa ja kaikki pinnat puhdistetaan perusteellisesti useita kertoja päivässä. Dustinin IT-tuotteiden sekä Götessonin tyylikkäiden ja ergonomisten tuotteiden kanssa olemme iloisia voidessamme tarjota työtilat joita kaikki halukkaat ovat tervetulleita käyttämään! Täällä voit työskennellä rauhassa ja myös nauttia ilmaiset kahvit kertoo Clarion Hotel Signin toimitusjohtaja Henrik Berghult. Dustin Business Suite sijaitsee Clarion Hotel Signin 2. kerroksessa.

Ympärivuorokautisen työtilan käyttö on täysin ilmaista.